En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

Alkohol ...

Publicerad 2009-06-20 12:28:21 i Allmänt,

Finns det ett mer laddat ämne än alkohol? Det finns nog inget annat ämne där folk tar sig lika mycket friheter att ha åsikter om hur andra ska göra ...

Om jag går på en fest och inte känner för att dricka alkohol så måste det ju bero på något. Antingen är jag nykterist, gravid, bilförare, eller äter någon form av medicin. Det kan ju inte vara så att jag helt enkelt inte känner för att dricka akohol just då!

Eller så pratar jag med vissa nykterister som tycks ha uppfattningen om att alla fester med alkohol innebär minnesluckor, spya, slagsmål och baksmälla ... för att inte tala om risken för att jag ska bli alkoholist! (vilket jag säkert redan är enligt någras mått mätt eftersom jag kan ta en öl ensam framför tv:n en vardagkväll :-o)

För mig är alkohol helt enkelt något som ingår i en hel del drycker som jag gillar, man blir lite rusig av det, man kan på gott och ont bli väldigt rusig av det och om man får i sig för mycket så kan det bli väldigt dåligt.

Varken mer eller mindre.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela