En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

Förklara logiken för en idiot

Publicerad 2010-12-06 07:10:52 i Allmänt,

Facebook ... först dyker det upp den här texten i folks statusar (i samband med ändrade profilbilder såklart)
_
"Ändra din profilbild på FB till en tecknad figur från din barndom. Målet? Att inte se ett enda människoansikte på FB måndagen den 6:e december. Var med i kampen mot barnmisshandel genom att kopiera & klistra in detta i din status & bjud in dina vänner att göra detsamma"

Sedan dyker denna upp:

"VARNING:gruppen som ber alla att ändra sin profil bild till sina favorit seriefigur är egentligen en grupp av pedofiler. De gör det eftersom ungarna kommer att acceptera deras vän begäran snabbare om de ser en tecknad bild. Det har ingenting att göra med att stödja barn...... Var på kvällens NYHETER ...kopiera och klistra in den här för din status!!!! Låt var och en få veta detta!!!"

Jag förstår inte! Exakt hur skulle en pedofilgrupp gynnas av att alla andra har seriefigursavatarer ... ? Njae, tills någon har kommit på en övertygande förklaring så ser jag det mest som ett intressant exempel på hur skrönor sprids! Troligen av någon som  är less på sina vänners okritiska klipp- och klistrande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela