En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

Pågående läsning

Publicerad 2010-11-30 08:44:27 i Tryckta bokstäver,

Äntligen har jag kommit igång att läsa riktiga böcker igen, eller närmare bestämt Haruki Murakami. Jag har avslutat "Sputnik älskling" och har återupptagit "Fågeln som vrider upp världen" som jag inte kom in ordentligt i i somras.
Jag kommer att sakna den när den är slut, jag ville skriva vad den handlar om men det skulle inte bli bra. Eller kanske att jag ska testa när den är utläst iallafall, jag är avundsjuk på människor som kan skriva!

Idag var det tydligen "buy nothing day"

Publicerad 2010-11-27 19:18:19 i Allmänt,

En köpfri dag ... det är ju ingenting! Och vad är syftet? De som har ett sådant konsumtionsmönster att de skulle behöva stanna upp och reflektera är vanligtvis inte samma personer som faktiskt anammar dagen.

Men jag ska inte vara grinig, jag tycker att det är bra att folk engagerar sig eller vad man ska kalla det. Jag får känslan av att om jag spred ut att "12/2 ska vi ha plommonstop för att hylla individen"  så kommer jag att stöta på en massa människor med plommonstop 12/2, i alla fall om de går att hitta på H&M.

En glimt av en annan värld

Publicerad 2010-11-26 19:03:21 i Allmänt,

Idag lyssnade jag lite på en kille på stan som pratade i telefon.


Ja, alltså ... han ska ju klippa sig. Som en BÖG! Hos FRISÖR!
Ja, som en såndär BÖG!
Jo, så jag gjorde ju så att jag köpte två sjuor nu, ja så att jag har något att göra när han sitter hos frisören!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela