En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

Vad gör man en dag som denna?

Publicerad 2013-10-26 16:13:00 i Mat, bak och annat hushållsrelaterat,

Alldelens ensam hemma i Malmö bestämde jag mig för att gå på Mat- och vinmässa. Jag var där ganska tidigt, och gick mest runt och provsmakade (och köpte en och annan småsak) men så såg jag att de hade workshop i mjölksyrning senare på dagen! Det kunde jag såklart inte missa så jag gick hem och återvände igen senare för att delta. Det var intressant och resultatet går att se nedan. Nu ska den bara stå 14 dagar i rumstemperatur (det var av yttersta vikt att den stod på en tallrik då det riskerar att jäsa över) och 14 dagar i kylskåp.
 
  
 

Fortsatt Zagreb

Publicerad 2013-10-20 01:57:15 i Resa,

Andra dagen bytte vi hotell till det jag hade bokat från början, det var bättre på flera punkter men framförallt var kaffet vid frukosten godare!
 
Ingen semester utan museer, vi var bland annat på "Museum of broken relationships" - här är några bilder!
 
 
 
 
 
Speciellt mycket shopping blev det inte, men vi var inne i en antikaffär där jag köpte ett hänge som souvenir. 
 
Egentligen hade jag velat berätta mer, men jag är rätt trött och det är dags att sova. I min egen säng.
Borta bra men hemma bäst!
 
 
 
 
 

Zagreb

Publicerad 2013-10-18 07:01:10 i Resa,

I en hotellsäng i Zagreb skrives detta inlägg. Vi anlände igår efter en drygt två timmars resa i propellerplan.
På planet serverades snacks i en fin lavendelprydd påse.
 
Jag hade varit förutseende och bokat hotell (via booking.com) men tyvärr hade något gått fel så det fanns inget hotellrum. Det ordnade sig ganska snabbt då receptionisten bokade rum på ett annat hotell åt oss över natten så byter vi till det ordinare den andra natten.
 
Efter att äntligen ha fått tvätta av oss, så gick vi ut och åt. Vi tog en restaurang på måfå -så här såg menyn ut
 
Det är en chansning att beställa från en meny på ett utrikiskt språk som man inte förstår. Jag tror att jag åt panerad kyckling med skink- och ostfyllning medan A åt komagestuvning (en rätt som recenserades som god smak, men konsistensen var lite konstig)
 
Nu ska vi komma upp och äta lite hotellfrukost, se stan lite mer och se vad som går att hitta på! 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela