En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

En trevlig restaurang

Publicerad 2013-11-02 07:05:00 i Äta ute,

Eftersom jag inte kan Köpenhamn så väl så bad jag chefen om tips på en restaurang när jag skulle träffa J, som var på besök i trakterna igår. Efter en del funderande blev det Biomio som  ligger inte långt från stationen och har en väldigt ekologisk profil. När jag väl hade bokat bord blev jag lite tveksam på grund av de varierande recensionerna och att bilderna på lokalen gav lite väl mycket cafékänsla, men vi genomförde våra planer och gick dit,

Såhär ser restaurangen ut utifrån (Jag tyckte att det var lite roligt att Boschskyltarna var kvar!)
 
Så, min recension av restaurangen:
 
Vi var där vid halv sju och det kändes som en väldigt bra tidpunkt då det var mer kö senare. Bokningssystemet påminner om Vapianos (ett kort som man beställer med och sedan betalar man i kassan när man går därfrån) förutom att de kommer med maten till bordet när den är klar och jag tyckte att maten var godare! Jag åt en ugnsbakad fisk med grönsaker och någon rödbetskräm (jag misstänker att det var getost i rödbetskrämen, god var den hursomhelst) och drack veteöl till. Till efterrätt valde jag cheesecake, den var god men jag skulle inte kalla det cheesecake utan snarare vitchokladmousse.
 
Det fanns inga små bord utan när det blev mer folk fick man snällt samsas om platsen med andra gäster, men det tyckte jag mest kändes trevligt. Det blev mer folk under kvällen så då var det köigt både i baren och när man skulle betala, men inte mer än jag skulle räkna med en fredagkväll i centrala Köpenhamn.
 
Jag skulle absolut kunna gå dit igen!
 
Jag behövde inte gå hem hungrig, brien som fanns hemma sparades till frukost idag! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela