En vanlig trist sida

En vanlig trist sida. Inget att fästa sig vid. Inget man vill följa. Uppdateras sällan. Ogillar långa meningar. Fyrkantigt skriven. Ingen stil. Ingen humor. Ingen kreativitet. Ingenting. Enjoy.

Jag har testat mitt nya kastspö!

Publicerad 2010-09-12 19:12:58 i Konsumtion,

Jag kan inte fiska men då jag metade på semestern så blev jag sugen på att äga ett eget spö. Så var jag i Ullared och passade på att köpa ett kastspö för nybörjare.
Med följde en liten handbok med det här omslaget:
Igår testade jag mitt spö, jag fick inget napp och draget försvann. Men som de säger i handboken "Fiskelycka behöver inte betyda fångstlycka!".

Ett långt kattliv är slut

Publicerad 2010-09-07 07:24:19 i Omänskligt,

Simon, som har varit med i 17år finns inte längre. Det började med att han inte ville äta, först hittade de bara tandinfektioner men sedan visade det sig att han hade tumörer i lungorna. Då hade han hunnit bli så dålig att han inte ens hade klarat narkos.
I somras
Det kommer att kännas konstigt att han inte finns där nästa gång jag kommer hem, han brukar ju vara den första jag tittar efter.

Nu får det vara nog!

Publicerad 2010-09-04 18:58:44 i Mat, bak och annat hushållsrelaterat,

Senaste veckan har jag ätit prinsesstårta, frukttårta, vetekrans med kanel, vetekrans med vanilj och blåbär, blåbärsmuffins, toscakaka. Nu får det vara nog!
Jag börjar med ett sockerstopp.
Start: Nu.
Slut: När jag har hittat hallonlakritsskallar på påse alternativt min födelsedag.
Det är andra vanor jag ska ändra med men det är en början iallafall.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela